четвртак, 27. јул 2023.

The Highlanders oduševili lovransku publiku

Autor: Nikola Cvjetović 21.07.2023

Lovran – Nakon fenomenalnog otvorenja u Opatiji, druga ovogodišnja stanica bio je Lovran koji i ove godine nije razočarao. Stoljetni park smješten tik do mora tradicionalna je kulisa za lovransku svirku. U pomalo ‘woodstockovskoj’ atmosferi čast da otvori večer pripala je riječkom Triu 99. 

Nakon blues rocka na red je došla i psihodelija koju su publici u Lovranu predstavili članovi banda The Highlanders koji su u odnosu na prošlo gostovanje ove godine stigli s klavijaturistom. Odličan kvintet iz Srbije, koji ove godine obilježava 25 godina uspješnog rada, nakon samo nekoliko odsviranih pjesma dignuo je publiku na noge, a njihovo bravurozno sviranje konstantno je bilo nagrađivano burnim aplauzom. Miloš “Shommy boy” Milojević (gitara, vokal i usna harmonika), Ilija “Ike” Smiljanić (gitara, vokal), Miodrag “Mick” Dikić (bass), Luka "Luke" Djuričić (klavijature, vokal) i  Dragoljub “Matt” Zumberović (bubanj) predstavili su se repertoarom koji su mahom sačinjavali – Doors, Mountain, Canned Heat, Crosby, Stills & Nash, Beatles, Grateful Dead, Iron Butterfly, Arlo Guthrie…

– Sjajno nam je bilo. Publika, organizacija, sve je bilo fenomenalno baš kao i 2019. godine kada smo prvi put nastupili na vašem festivalu. Ove godine nakon lučice nastupili smo u ovom predivnom parku i strašno mi se dopala ova opuštena, hippy, atmosfera. Još jedanput hvala svima, od organizatora do publike, kazao nam je nakon koncerta Miloš Shommy boy Milojević, frontman band-a The Highlanders.   


 

Нема коментара:

Постави коментар